stgsverktyg.se ägs och drivs av STGS Consulting AB. Vi samarbetar med några leverantörer-importörer av produkter som representerar hög kvalitè till bra priser. 

I webbutiken kan du se en del av produkterna från våra leverantörer, om du är intresserad av andra produkter som inte finns i webbbutiken så kontakta gärna Sören på Tel. 0704267978.

En del av produkterna i webbutiken har produktmanualer och produktinformation på engelska. Under meny LADDA NER kan du ladda ner kampanjbroschyrer, manualer, produktinformation, och diverse dokument.

www.stgsconsulting.com

Martins Industries
Kanadensisk tillverkare av verkstadsutrustning för däck-bilverkstäder. Produkterna håller hög kvalite i ett omfattande produktutbud.

www.martinsindustries.com  

Chicago Pneumatic - Marknadsledande tillverkare av tryckluftsverktyg och verkstadsutrustning. Etablerad i branchen i över 100 år och sedan 1987 ingår man i Atlas Copco gruppen.

www.cp.com

Faicom - Italiensk tillverkare av slangupprullare för alla typer av media, för proffisionellt bruk inom verkstäder och industri.

www.faicomitaly.com

Tecmate - Tillverkare av batteriladdare och testinstrument. Ett stort produktutbud för de flesta typer av fordons och båt batteri.

www.tecmate.com

Nightsearcher - Engelsk tillverkare av LED arbetsbelysning och handstrålkastare. Produkterna tillhör de mest innovativa och driftsäkraste på marknaden.

www.nightsearcher.com

IPC - Tillverkare av högtryckstvättar och städutrustning för professionellt bruk.

www.ipcleaning.com

Femi - Italiensk tillverkare av metallbandssågar, kap- och geringssågar samt bandslipar. Produkter för industri och verkstäder.

www.femi.it

Genset - Tillverkare av generatorer och elverk, motorsvetsar och belysnngsmaster. För industri och verkstäder samt marain applikationer.

www.genset.it

Tillagd i varukorgen