Köpvillkor och Policy

Dessa köpvillkor gäller vid köp i vår webbutik

Vi säljer till privatkunder och företagskunder inom Sverige. Är du under 18 år måste du ha målsmans godkännande för att genomföra ett köp.

stgsverktyg.se drivs och ägs av STGS Consulting AB(556689-7640) och benäms nedan som STGS.

Priser

Alla priser kan väljas inklusive eller exklusive moms. Se uppe till höger i orderfältet för att välja. Alla priser är angivna i Svenska kronor.
Lägsta ordervärde 250 SEK. 

Betalsätt, Payson

Villkor vid Kort & Direktbanksbetalning

Även om du inte har ett Paysonkonto kan du snabbt och enkelt betala med Payson. Vi samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar.

Villkor vid betalning mot Payson Faktura

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar om inte annat väljs vid köptillfället. Fakturan kommer att sändas separat till den e-postadress du anger. För att betala mot Faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som utförs vid köpet. Företag som betalar mot Faktura måste vara registrerade i Sverige.

För mer information om Payson villkor klicka här

STGS Consulting AB följer distanslagen.

Fraktkostnad 

Frakt avseende normalorder är viktbaserad och visas i KASSA, vissa varor leveraras fraktfritt(inom Sverige) vid ett ordervärde av minst 5000 SEK(exklusive moms). Detta visas som ett fraktval som man som kund själv får markera i KASSAN.

Leverans

Leverans sker normalt inom cirka 2-7 arbetsdagar från det att vi har fått din beställning eller enligt information på specifik vara/produkt som visas på sidan. Leverans sker med DHL eller PostNord som speditör (se utförlig information under SÅ HÄR HANDLAR DU i meny KUNDTJÄNST.)

Ångerrätt

Du har som privatkund ångerrätt i 30 dagar från inköpsdatumet och för företag gäller 8 dagar. Om du inte är nöjd med en vara skickar du tillbaka den och betalar för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka i originalförpackningen i oförändrat skick tillsammans med retursedel och faktura. Eventuella transportskador till STGS står du själv för. STGS löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav.

Transportskador

Om varan har transportskadats ska du anmäla detta omgående till chauffören eller till fraktbolaget som gör en skadeanmälan. Vid felleverans av vara/produkt som oraskats av oss står STGS för eventuell extra fraktkostnad.

Garanti

STGS lämnar garanti enligt rådande leverantörers bestämmelser för fabrikationsfel, oftast minst ett år. För företag gäller köplagen, det vill säga ett års garanti samt två års reklamationsrätt. För privatpersoner gäller konsumentköplagen, det vill säga ett års garanti samt tre års reklamationsrätt. Varan ska inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård och garantin omfattar inte slitagedelar och förbrukningsvaror. Garantin gäller inte om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar, felaktigt handhavande, externa faktorer med en skadlig inverkan på produkten. STGS förbehåller sig rätten att reparera varan eller byta ut den.

Felaktiga priser eller uppgifter på/om produkter.

Vi reserverar oss för möjliga felaktiga priser eller uppgifter som skulle kunna/kan finnas bland vår nätbutiks artiklar/produkter. Prisjusteringar sker kontinuerligt och vi reserverar oss för oförutsedda prisförändringar från våra leverantörer. Rabatterbjudanden gäller så långt lagret räcker med reservation för slutförsäljning.

Force majeure

STGS är befriad från påföljd i händelse av åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, konflikt på arbetsmarknaden, ny eller ändrad lagstiftning, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning.

 

Tillagd i varukorgen